EFICIENȚA HALOTERAPIEI

  Haloterapia are efecte dovedite asupra diverselor patologii, ea este preponderent indicată în cazul afecțiunile pulmonare.

Prin efectul imunomodulator haloterapia îndepărtează alergenii și reface imunitatea aparatului respirator şi mişcarea normală a cililor bronşici. 

 

Va invităm sa cititi despre Salinoterapie in Revista Medical Market, un articol scris de Conf. Univ. Dr. Paraschiva Postolache, medic specialitate pneumologie.

Vă invitam să citiți un articol scris de Dr. Zaharia Anda, medic specielist expertiză medicala.

Salt
 • Capture.PNG

  The Lung Institute

  citează studii care şi-au dovedit eficacitatea haloterapiei în proporţie de 97% din cazurile de bronşită, 85% din cazurile de astm moderat şi 75% din cazurile de astm sever.

 • 2247059X_edited_edited.jpg

  Revista ”Pneumologia”

  Un studiu publicat în 2007 a raportat că terapia cu aerosoli salinai uscaţi poate fi benefică pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor cu BPCO.

 • 3.cover-source.jpg

  Concluziile publicate au raportat  ca inhalarea aerosolilor salin uscaţi ajută la eliminarea mucozităţilor atât la pacienţii astmatici cât şi la cei fără astm.

  Studiile realizate în Anglia, Rusia, Germania, Estonia și Canada au demonstrat că efectele benefice ale unui tratament de 10-15 ședințe, se mențin 3-4 luni.  

 • Sitting in a Communal Bath

    Studiile efectuate pe perioade lungi de timp, 20 ani, au arătat că pacienţii care efectuau 40 băi saline/ an, au trăit mai mult de 70 ani.

  La nivelul organismului imediat după o baie salin-iodata se remarcau modificări precum retenţia eficientă de apă şi diminuarea cantităţii de urină, ceea ce ducea la o bună hidratare a pielii şi a țesutului subcutanat, iar depozitele de săruri minerale ajungeau organismului pentru o perioadă de 90zile. 

Toate drepturile rezervate ©2018 by S.C. Salina Corbeanca S.R.L 

head-logo1.png