Cura salina terapeutica

Conform studiilor clinice efectuate s-a dovedit ca dupa realizarea ”curei saline” imunitatea organismului este imbunatatita datorita faptului ca celulele care au rolul de a ”lupta” cu virusurile si cu bacteriile de la nivelul aparatului respirator (macrofagele si fagocitele) sunt potențate de efectul particulelor fine saline.


O cura salina terapeutica presupune 10-15 sedinte consecutive.

Recomandarea mea pentru o astfel de cura difera in functie de varsta copilului sau a adultului, de patologiile asociate si efectul dorit.


Efectul unei astfel de cure s-a demonstrat ca persista timp de 3 luni. In aceasta perioada imunitatea organismului este mai buna, iar studiile au demonstrat ca recurența si intensitatea patologiilor respiratorii este scazuta.


Feedback-ul primit de la parintii a caror copii au realizat cura terapeutica la Salina Corbeanca pe timpul verii a fost foarte bun. Au remarcat ca bronsitele si racelile din sezonul rece au fost mult mai rare, iar intensitatea simptomelor mult redusa.


Din fericire, exista multe saline artificiale cu halogenerator in tara. Este important si sa discutati cu medicul dumneavoastra despre metode de preventie naturala, altele decat suplimentele alimentare.


Va recomand din suflet sa duceti copiii atunci cand acestia sunt sanatosi!

Toate drepturile rezervate ©2018 by S.C. Salina Corbeanca S.R.L 

head-logo1.png